Ny webshop

Ja, inte är det med glädje som jag byter webshop men jag är tyvärr nödd och tvungen. Hemsidan för böckerna och framförallt webshopen har varit utsatt för återkommande angrepp sedan i augusti där vissa sidor har fått in reklam för (falska) Rolex-klockor mm... Min webleverantör har inte kunnat uppge hur och varför detta har uppstått, men ska ha gjort en del åtgärder centralt i webhotellet. Jag är dock inte den enda som har drabbats, långt därifrån.

Själv misstänker jag starkt att det är en s.k exploit där man går via beställningsformuläret för böckerna och fyller dem med kod för att komma runt vissa rudimentära spärrar.

Ni som har beställt böcker tidigare har dock inte blivit drabbade eftersom jag redan från början, efter varje beställning har raderat och tömt databasen i bakgrunden. Dock misstänker jag att en del har försökt att beställa böcker utan att lyckats, andra har mailat och beställt den vägen.

Eftersom detta verkar fortgå så får lösningen därför bli att jag kör webshopen via Tictail som jag har kört i bakgrunden under en längre tid. Tyvärr saknar den stöd för andra betalningssätt än kort eller PayPal vilket är anledningen till att jag inte har bytt tidigare. Dock är den säker.

Vill ni beställa och betala via BANKGIRO eller SWISH får ni skicka ett mail till bestallning (krumelur) salenvandring (punkt) se så återkommer jag med ett mail hur ni fixar betalningen.

Så, nu hoppas jag att jag istället kan lägga tiden på roligare saker. Tack för ert tålamod!

Skrivet av Stefan     Uppdaterad 2017-10-18

« Tillbaka       |       Till topps, bestefar!