Flugsvamp vid Hökmoren Tjønna vid Nybergsund Åskväder över Storfjället På riksgränsen vid Våtdalsedan Sagmodammen

Ommöblering

Det var dags att ta sig i kragen och städa lite här på hemsidan. Dels för att göra saker lite mer överskådliga och dels så kommer jag att uppdatera alla ledbeskrivningar med lite nyare bilder.

Del 5 i serien om att skriva böcker ligger i stort sett färdig också. Denna gång berättar jag om det här med bokföring och dess vedermödor. Intressant kan jag lova...

Kan även utlova nästa film om riksgränsens historia. Ni vet den där som jag filmade två gånger i somras men som jag fick en del tekniska problem med. Av någon anledning så blåser det i fjällen. Nå, nu blir det en ny inspelning som görs under nyårshelgen. Denna gång ska del 2 avhandla åren runt 1273. Det blir spännande och intressant!

Vad mer? Jo, det blir en del tekniska ändringar så att ni kan prenumerera på nyheter och följa med vad som händer. Har även fixat till en bättre beställningsfunktion för den aktuella boken som jag hoppas att ni uppskattar.

2018 stängde jag ju ner allt i tre veckor på grund av ihållande attacker från hackare men det är löst sedan länge. Men det tar tid att hitta tillbaka på internet som förändrar sig ständigt. Det pågår massor med arbete i bakgrunden att göra sidorna mer tillgängliga och sökbara.

Skrivet av Stefan 2021-12-28
Uppdaterad 2021-12-31

« Tillbaka       |       Till topps, bestefar!